Rólunk

Célunk, hogy kitűnő minőségű, természetes alapanyagú étrendkiegészítőket tudjunk biztosítani azok számára is, akik nem tudják, vagy nem akarják megfizetni az extra reklámköltségek miatt magas áron kínált, hangzatos nevű, ámde legtöbbször olcsó előállítási költségű és szintetikus alapanyagokat, segédanyagokat, színezékeket, édesítőszereket is tartalmazó készítményeket. 

Vagy éppenséggel nem szeretnének olyan termékeket vásárolni, amiket a piramis rendszerben működő MLM cégek, több tíz ügynök eltartása után, hatalmas haszonnal, borzasztó magas áron kínálnak megvásárlásra a végfelhasználónak. 

Áraink azért (is) ilyen kedvezőek, a piaci árnál sokszor 20-60%-al jobbak, mert  a gyártó kizárólagos online eladó partnere vagyunk.

A termékeink többsége por kiszerelésű, amelyek 100% tisztaságú porok. Egyéb hozzáadott anyagot nem tartalmaznak! A poranyagok laboratóriumilag bevizsgáltak, minőségi tanúsítvánnyal (műbizonylattal) rendelkeznek. Kivétel nélkül megfelelnek a gyógyszerkönyvi és/vagy élelmiszeripari minőségi követelményeknek. Ideális választás azoknak, akik nem akarnak feleslegesen édesítőszereket, színezékeket és egyéb anyagokat bejuttatni a szervezetükbe. Több mint 100 termék több kiszerelésben: 50g-tól akár 3kg-ig.

Kellemes vásárlást kívánunk! 

VitaMedia Online Store Kft. csapata

Minden jog fenntartva - VitAnna Üzletház