Hűségprogram

MINDEN ÚJ VÁSÁRLÓNKNAK REGISZTRÁCIÓKOR 500 HŰSÉGPONTOT ÍRUNK JÓVÁ SZÁMLÁJÁN,  AMI MÁR AZ ELSŐ VÁSÁRLÁSNÁL FELHASZNÁLHATÓ.

Vásárlóink bizalma és megelégedettsége fontos a számunkra, ezért minden régi és új törzsvásárlónk megrendelései után hűségpontokat írunk jóvá. Az összegyűjtött hűségpontok akár már a következő vásárlás alkalmával beválthatók.

A hűségpontok értéke termékenként eltérő lehet. Az egyes termékek hűségpont értékéről az adott termék részletes adatlapján tájékozódhat.

A regisztrációért adott 500 Hűségpont 9.000 Ft feletti kosárérték felett használható fel! Ha nem éri el a kosárérték a 9.000 Ft-ot, a Hűségpontok nem vesznek el, továbbvihetők és később is felhasználhatók.

A Hűségpont-gyűjtő rendszer felhasználásának feltétele:

Hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető! Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet.

Egy személytől egy e-mail cím regisztrációját fogadjuk el! További e-mail címek regisztrációja esetén a 500 Ft-os kedvezmény nem érvényesíthető! 

Minden vásárlásnál, amit a rendszerbe belépve hajt végre, pontokat kap. Már az első vásárlást követően hűségpontokat írunk jóvá egyenlegén, melyet a következő alkalommal be is válthat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést. A hűségpont teljes értékű fizetőeszköz, a weboldalon megvásárolható valamennyi termék esetén felhasználható.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható, készpénzre át nem váltható.

A szállítási költség és az utánvét díja után nem jár hűségpont.

A pontgyűjtés nincs lejárati időhöz kötve, azok nem járnak le soha, virtuális számlája pedig addig érvényes, amíg regisztrációja aktív weboldalunkon.

A Hűségpontok jóváírása és beváltása:

Áruházunk a regisztrált felhasználók számára nyit egy virtuális számlát, melyre automatikusan jóváírásra kerülnek a sikeres és kifizetett vásárlásért kapott pontok. Ezeket a pontokat később bármikor felhasználhatja, tehát fizethet velük. 

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat.

A hűségpontok 1:1 arányban válthatók be, vagyis: 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg. Hűségpont beváltás 9.000 Ft-ot meghaladó kosárérték felett lehetséges. A fizetendő összeg 50%-ig lehet felhasználni. (Példa: 12.000 Ft-os vásárlás esetén max. 6.000 Hűségpont váltható be.

A megrendelés során a Fizetési mód kiválasztásánál adhatja meg, ha hűségpontokkal is szeretne fizetni. Itt láthatja a felhasználható hűségpontjai számát is. A megfelelő szállítási és fizetési mód kiválasztása után pedig a ténylegesen fizetendő végösszeget láthatja. Hűségpontokkal történő fizetéskor számlájáról levonjuk az összes felhasználható pontot.

Legyen Ön is regisztrált Vásárlónk és éljen hűségpont rendszerünk kedvezményeivel!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Üdvözlettel: 

VitaMedia Online Store Kft.

Minden jog fenntartva - VitAnna Üzletház