Papaya levél 10:1 kivonat kapszula 500mg (ÚJ!)

Papaya levél 10:1 kivonat kapszula 500mg  (ÚJ!)
Papaya levél 10:1 kivonat kapszula 500mg  (ÚJ!)Papaya levél 10:1 kivonat kapszula 500mg  (ÚJ!)

Melyik női név: Péter, Gyöngyi vagy Károly?

  • 30db3 990 Ft133 Ft / darab
  • 90 db8 990 Ft100 Ft / darab
  • 180 db18 990 Ft106 Ft / darab
+ 200 Hűségpont
db
Kosárba
Sajnos technikai okok miatt nem sikerült a terméket kosárba helyezni! A hiba oka lehet az is, hogy az Ön által megadott mennyiség nincs készleten, vagy nagyobb az adott termékből maximálisan vásárolható mennyiségnél, esetleg nem vásárolható pont ebben a mennyiségben.

A kiválasztott terméket kosárba helyeztük!

További nézelődés, vásárlás >>Kosár >>Pénztár >>

Mások a kosárba helyezett termék mellé még ezt szokták vásárolni:

CLA kapszula 1000MG 120DB

5 490 Ft

120 Hűségpont

Kollagén kapszula (hal)

2 830 Ft

200 Hűségpont

Acetil-l-cisztein kapszula 600MG 60DB

4 990 Ft

4 490 Ft

61 Hűségpont

Vas tabletta 14MG 120DB

1 680 Ft

46 Hűségpont

Multivitamin A-Z tabletta 90DB

3 480 Ft

72 Hűségpont

Kiszállítás: 1-2 munkanap

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

OLVASD EL A PAPAYA TANULMÁNYT A BLOGBAN!

Nagyon erős kivonat, 1kg por készítéséhez 10kg papaya levelet használtak fel.

Kolumbusz Kristóf az angyalok gyümölcsének nevezte az édes és zamatos papaya gyümölcsöt. Legismertebb tulajdonságai: emésztés segítése, gyulladáscsökkentés, béltisztítás, immunrendszer erősítés. Védi a tüdőt és az ízületeket, revitalizálja és energizálja a szervezetet. A papaya emellett olyan potenciális anti-tumor vegyületeket is tartalmaz, melyek főleg olyan rákbetegségek esetén hatékonyak, mint a mellrák. Egy friss kutatás szerint a papaya képes gátolni a mellrák sejtek növekedését, blokkolja az áttétek kialakulását és normalizálja a sejtciklusokat.*
*Forrás: International Journal of Food Science and Nutrition

A Karib-szigeteken őshonos, papaya- vagy dinnyefa, ma a trópusok egyik legelterjedtebb haszonnövénye. A japánok a papaya levét emésztési zavarok kezelésére használták.
A papayafa levele a növény legértékesebb része. A levél igen gazdag papainban, enzim tartalma 15-szöröse az érett gyümölcsének.
 A tizenkilencedik századi amerikai orvosok a papaya levelet tea formájában használták az emésztési zavarok kezelésére. Ma már kiváló minőségű kivonatok állnak rendelkezésre.

Egyes kutatások alapján bebizonyították a néphagyományban ősidők óta ismert tényt, hogy a papayalevél kivonat, illetve a papayalevélből készült tea számos daganatfélével szemben rendkívüli rákellenes hatást fejt ki. A Journa of Ethnopharmacology című lapban dokumentálták a papaya rákellenes hatását emlőrák, májrák, hasnyálmirigyrák, illetve méhnyak rák esetében.
Amiben a papaya levél megelőzi a rákgyógyszereket az nem más, minthogy toxikus hatást nem gyakorol a szervezetre, így az egészséges sejteket nem pusztítja el, tehát mellékhatásokat sem okoz a kezelés során.

A levélben és a levélszárban levő papain és a chymopapayn, a legfontosabb hatású enzimjei a papayának. A papaya enzimjei képesek helyettesíteni a pepszint, kompenzálni az amiláz, a lipáz és a proteáz hiányát, amikor sérül a hasnyálmirigy enzim termelése.
Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális pH nem befolyásolja hátrányosan, semleges és enyhén lúgos kémhatáson is jól katalizál. Ez a tulajdonsága különösen hasznos, amikor sósav- hiány van a bélcsatornában. A papaint a legerősebb fehérje emésztő enzimként tartják számon. A papaya rendkívüli hatékonysága az enzimaktivitásban rejlik. A papain enzim saját tömegének 35-szörösét kitevő fehérje lebontására képes.
A papain akkor tud segíteni, amikor a fehérjebontó-enzimtermelés elégtelen, és párhuzamosan gyomorsav-hiány is van a szervezetben. A rosszul emésztett fehérje bomlásnak indul az emésztőrendszerben, így hozzájárul ahhoz, hogy a szervezetben önmérgező, nem kívánatos anyagok pl. biogén aminok képződnek.
A papain, amely a legfontosabb és legerősebb hatású enzimje a papayának, a pepszint és a pankreatint meghaladó mértékben segíti az emésztést. Hatékonyságát a belekben uralkodó aktuális kémhatás (pH) nem befolyásolja hátrányosan. A szakemberek a papaint a legerősebb fehérjeemésztő enzimként tartják számon. Ez elsősorban azoknak fontos, akik fehérjebontó-enzimtermelés elégtelenségben, vagy gyomorsav-hiányban szenvednek.
 
A papaya levél tea jól kezeli a fermentatív emésztési zavarokat, megszünteti a gyomorégést. Hatékonyan lebontja a búzaglutént és a szénhidrátokat. Természetes emésztési segédanyagként a papaya levél kiválóan alkalmas az emésztési zavarok kezelésére, és rendkívül hasznos a gyomor-bél traktus bármilyen zavarára. A papaya enyhíti az akut prosztata gyulladást, és nagyon hasznos lehet a jóindulatú prosztata hipertrófia (BPH) és a herpes simplex vírus kezelésében.
A papaya leveleket, mint gyógynövényt használják a férgek és más paraziták kezelésére. A papaya az intestinalis paraziták elleni küzdelemben elősegítheti az egészséges emésztőrendszert. A „Journal of Medicinal Food” 2007. májusi kiadásában közzétett tanulmány szerint a papayát bélféreghajtásnál, bélfertőzéseknél kiegészítő kezelésként javasolják fogyasztani.
 A papaya levél béta-karotint, kalciumot, karpaint, zsírokat, flavonolokat, niacint, papint, tannint és C-vitamint tartalmaz nagy koncentrációban.
A tanulmányuk eredményei azt mutatják, hogy a papaya levél tea immunmoduláló tulajdonságai hasznosak lehetnek a betegségek, köztük a rák és allergia kezelésében és megelőzésében.
Laboratóriumi állatokkal végzett kísérlet során nyert bizonyítást, hogy a Papaya levél tea véd a gyomorfekély ellen. A vizsgálatban a papaya levélkivonat csökkentette a fekély súlyosságát és erős antioxidáns hatásokat mutatott. Ebből az előzetes tanulmányból arra a következtetésre jutottak, hogy a papaya levél tea a gyomorfekély és a gyomor oxidatív stressz kezelésére alkalmas.
 
A papaya természetes gyógymódként szolgálhat a gyomorfekélyek kezelésére, a papaya-koncentrátum javította az irritábilis bél szindróma tünetét. Az eredményeket 2013-ban a "Neuro Endocrinology Letters" folyóiratban tették közzé.
Aki szeretne foglalkozni a bélrendszeri problémáival, a papaya levél kivonat a tökéletes az alternatív egészségügyi célok eléréséhez.
 
Talán a papaya levelek legismertebb tulajdonsága, hogy a szervezetben sok nehezen emészthető táplálékot le tud bontani. A papaya levelek a papain és a chymopapain szuperenzimeket tartalmazzák, amelyek segítik a fehérjék, a búza, a zsír és a szénhidrátok emésztését és felgyorsítják az anyagcserét.
Az emésztési tranzitidő lerövidülésével csökken a szervezetben a zsír felhalmozódásának és a méreganyagok felszívódásának a lehetősége. A papayát bélféreghajtásnál, bélfertőzéseknél
kiegészítő kezelésként javasoljuk fogyasztani.
A rosszul emésztett fehérje az emésztőrendszerben hozzájárul ahhoz, hogy a nyálkás fehérjeanyagok, az ún. mucoproteinek a belek nyálkahártyáira rakódjanak le. Az elégtelen fehérjeemésztés már önmagában is alacsony energiaszintet, a szervezetben önmérgező és egyéb nem kívánatos folyamatokat eredményezhet és egy sor betegség, pl. székrekedés, köszvény, cukorbetegség, magas vérnyomás, stb. hátterében állhat. A papaya rendkívüli hatékonysága az enzimaktivitásban rejlik. A papain felszabadítja a fehérjék építőköveit, az aminosavakat, ez csökkenti az emésztetlen fehérjék rothadási folyamatait, és így jó hatású az immunrendszerre is. A papain enzim kiválóan alkalmas a bélfalak megtisztítására minden nem oda való anyagtól (nyálkáktól, elhalt szövetektől).

A papaya fehérjében szinte az összes esszenciális aminosav megtalálható. Ezek közül az arginin, melynek az ondótermelésben és a vér tisztasásának fenntartásában van fontos szerepe. Az arginin befolyásolja az emberi növekedési hormon termelését is. Az arginin magasabb szintje növeli az izomtónust és csökkenti a szervezetben a zsírfelhalmozódást.
Az utóbbi években a papaya a degeneratív betegségek egyik természetes orvosságaként vonult be a köztudatba.

 Étkezések után fogyasztva fejti ki legeredményesebben hatását. Nem csak a biztos székletet garantálja, hanem az elfogyasztott táplálékok „szakszerű”, gyors lebontását is. Fogyasztása megszünteti a kiadós étkezések utáni kellemetlen teltségérzetet, és puffadást. Az emésztési folyamatok intenzitásának támogatása révén a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből.

A vérlemezkék olyan vérsejtek, amelyek segíthetnek a testben vérrögök kialakulásában. A vérlemezkék megjavíthatják a sérült szövetet. Ezek a vérrögképző rendszer létfontosságú részei, amelyek segíthetnek a vérzés megelőzésében. Egy tanulmány szerint a vérlemezkék normál száma körülbelül 150 000–400 000 vérlemezke / mikroliter vér.
Az alacsony vérlemezkeszám általános tünetei a túlzott véraláfutás, az orrból vagy az ínyből fakadó akaratlan vérzés, a daganatok hosszan tartó vérzése, a székletben vagy a vizeletben lévő vér, valamint bőrkiütés, amely felületes vérzést okoz a bőrén. Ezen túlmenően az alacsony vérlemezkeszámú emberek rossz közérzetet, gyengeséget és fáradtságot tapasztalhatnak..

A vérlemezkeszám csökkenésének számos lehetséges oka lehet:

Rák vagy súlyos májbetegség
Leukémia, bizonyos típusú vérszegénység, vírusos fertőzések
Expozíció veszélyes vegyi anyagoknak
Terhesség
Kemoterápiás gyógyszerek
Alkohol fogyasztás
Egyes alapvető vitaminok, például a B12-vitamin hiánya

A papaya levél kivonat segíthet természetes módon növelni a trombocitaszámot.

  • Vélemények
  • Csomagban olcsóbb
  • Ezt vásárolták hozzá

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Minden jog fenntartva - VitAnna Üzletház